lauantai 5. toukokuuta 2007

Voitonpäivä

Viron oikeistohallituksen toiminta on varoittava esimerkki siitä, miten kansallisuuksien välisten ristiriitojen lietsominen voi kärjistää myös Euroopan tilannetta.
Se on tietenkin selvää, että Viron hallituksen kansalliskiihko ruokkii myös Venäjällä voimistunutta nationalistista uhoa.

Tänään sai Viron presidentti kutsun isäntien luokse eli USA:n. Viron oikeistohallituksen asema alkaa olla USA ja Naton pystyssä pitämä. Viron nykyinen oikeisto onkin ollut polvillaan USA:n ja Natoon vielä nöyremmin kuin Suomalainen oikeisto. Kauanko tulee Viron kansa menoa sietämään?
Virolaisia on pieni ryhmä, jopa Irakissa sotimassa USA:n pussiin.

Tällä nykyisellä menolla virolaisia ohjataan ulkoisiin asioihin, kun maan talous alkaa pätkiä. Viron työläiset ovat taistelleen palkkojen korottamisen puolesta viime aikoina. Eivät Virontyöläiset tietenkään suostu kovin pitkään tekemään töitä olemattomalla palkalla. Suomalaiset kapitalistit ovat myös siirtäneet tuotantoa Viroon, siellä on alhaiset palkat ja pienempi verotus. Virolaisia työläisiä käyttävät kapitalistit voitontavoittelussa hyväksi.

Voitonpäivän ja Neuvostosotilaiden muistomerkki löytyy myös Vaasasta.
http://www.netikka.net/skpvaasa/

Ei kommentteja: